UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Javne politike Održivi razvoj Podrška socijalnom preduzetništvu Vesti

Partnerstvo za bolje društvo – Sajam partnerstva

1 min read
Podeli

Beograd, 04. decembar 2019. – I ove godine, CSR Forum istakao je značaj međusektorske saradnje pruživši priliku predstavnicima različitih sektora da se upoznaju, razmene informacije i uspostave saradnju. U okviru programa konferencije, zainteresovani učesnici imali su priliku da se međusobno upoznaju za stolom partnerstva koji je moderirala Ivana Stančić, programska menadžerka Smart kolektiva. Za upoznavanje potencijalnih partnera podjednako su bili zainteresovani predstavnici poslovnog i civilnog sektora, koji su pored struktuirane diskusije u jednom delu konferencije, imali prilike da ostvare kontakt i tokom celog trajana konferencije ili se izdvoje u foajeu ispred sale za kratke sastanke. Tome u prilog govori i činjenica da su učesnici konferencije u evaluacijama, pored korisnosti podeljenih informacijama, priliku za networking i nova poznanstva ocenjivali visokim ocenama.

Forum za odgovorno poslovanje nastoji da kroz brojne aktivnosti uspostavi platformu za povezivanje predstavnika svih sektora da zajednički grade bolje društvo.

CSR Forum i Sajam partnerstva deo su Projekta za unapređenje okvira za davanje, koji finansira Američka agencija za međunarodni razvoj – USAID, a u saradnji sa Smart Kolektivom, Forumom za odgovorno poslovanje i ostalim članicama Koalicije za dobročinstvo. Ove godine, podržao ga je Savet za filantropiju Srbije kojim predsedava predsednica Vlade Republike Srbije, Ana Brnabić.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link