UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Konkursi Vesti

Konkurs UniCredit Banke „Svako dete je jednako važno“, dodeliće se 35.000 evra

1 min read
Podeli

Beograd, 03. februar 2020. – Sa ciljem da podrži projekte posvećene pružanju pomoći deci i unapređenju njihovog života, UniCredit fondacija i UniCredit Banka Srbija raspisuju konkurs pod nazivom „Svako dete je jednako važno“.

UniCredit fondacija će izdvojiti ukupan doprinos u iznosu od 35.000 evra za najviše tri (3) projekta koja u Srbiji sprovode neprofitne organizacije. Konkurs se sprovodi u 13 zemalja u kojima posluje UniCredit Grupa, a ukupan novčani fond koji je UniCredit fondacija sa sedištem u Milanu izdvojila za ovu namenu iznosi 500.000 evra.

Ovaj konkurs je samo jedna od inicijativa koje se sprovode sa ciljem da se podrže projekti koji imaju širi društveni značaj u zemljama u kojima UniCredit posluje. Na ovaj način se dodatno potvrđuje slogan Jedna banka, jedan UniCredit i moto kompanije kada su društveno odgovorno aktivnosti u pitanju “Da bismo poslovali dobro, moramo da činimo dobro”.

Za bespovratna sredstva mogu da se prijave neprofitne organizacije osnovane najkasnije do 31. decembra 2017. godine i koje sprovode projekte usmerene na pružanje podrške deci i adolescentima uzrasta od 0 do 18 godina. Zainteresovane organizacije mogu da podnesu samo jedan projekat za dodelu bespovratnih sredstava, a rok za podnošenje prijava je 21. februar 2020. godine.

Prijavni formular možete preuzeti sa internet portala banke: www.unicreditbank.rsSva pitanja u vezi sa procedurom prijavljivanja na Konkurs, zainteresovane neprofitne organizacije mogu postaviti putem elektronske pošte na  pr@unicreditgroup.rs.

Izvor: BIZLife

Foto: Promo

Tagovi:

Može vam se svideti

Sledi

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link