UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Vesti

MTS APP konkurs na seminaru za nastavnike

1 min read
Podeli

Beograd, 17. februar 2017. – Na poziv Društva matematičara Srbije, kao organizatora nedavno održanog Državnog seminara za nastavnike matematike i informatike u osnovnim i srednjim školama, Telekom Srbija imala je priliku da predstavi mts app konkurs za izradu aplikacija za mobilne uređaje koji organizuje od 2011. godine.

Budući da je mts app konkurs usmeren upravo na srednjoškolce, učenike matematičkih i računarskih gimnazija, bila je ovo prava prilika da se konkurs dodatno približi nastavnicima koji imaju važnu ulogu u davanju podrške učenicima za učešće na konkursu i rad na aplikacijama.

U ime kompanije mts app konkurs predstavila je Miroslava Tešin Popović iz Sektora za PR koja je sa nastavnicima podelila iskustva, ali i prilike i mogućnosti za naredne konkurse.

Sudeći prema reakcijama nastavnika koji su pratili predavanje, mts app konkurs je zaslužio odličnu ocenu uz preporuku da se organizacija nastavi i u narednom periodu. Pored Telekoma, svoja iskustva na polju saradnje sa mladima predstavili su i kompanije FIS i Microsoft.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link