UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Vesti

Novi mts app konkurs predstavljen u StartIt centru

1 min read
Podeli

Beograd, 7. novembar 2017. – Kompanija Telekom Srbija je povodom ovogodišnjeg, sedmog mts app konkursa, organizovala događaj u beogradskom Startit centru na kome su srednjoškolci imali priliku da se bliže upoznaju sa pravilima takmičenja, prednostima koje donosi kreiranje aplikacija za mobilne uređaje, kao i iskustvima ranijih učesnika.

Zaposleni u kompaniji Telekom Srbija, zajedno sa predstavnicima Startit centra i dosadašnjim učesnicima konkursa,  održali su korisne prezentacije za učenike i profesore gimnazija koje rade prema programu za talente na polju matematike i računarstva. Cilj ovih prezentacija  je da pruže više informacija o programiranju u Android™-u i iOS-u, kao i da istaknu značaj konkursa kao svojevrsnog podsticaja za mlade da kroz izradu aplikacija, zapravo, pokrenu jedan preduzetnički projekat.

Kompanija Telekom Srbija pokrenula je novi ciklus mts app konkursa koji ove godine ima i regionalni karakter, jer se pod istim uslovima organizuje i u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori.

Pet najboljih aplikacija iz svake od zemalja naći će se u konkurenciji „Regionalnog app izazova“ koji kao prvu nagradu donosi posetu IoT konferenciji u Berlinu.

 

 

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link