UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Vesti

KPMG podržao odlazak đaka na medjunarodne olimpijade

1 min read
Podeli

Beograd, 11. maj 2017. – Najbolji srednjoškolci matematičari, hemičari, fizičari i informatičari otputovaće i ove godine na međunarodne naučne olimpijade zahvaljujući podršci KPMG Beograd, koji je za sve učenike i mentore obezbedioavionske karte za takmičenja, kotizacije i prateće troškove u vrednosti od 2,3 miliona dinara.

Ugovore o donaciji od 2,3 miliona dinara potpisali su predsednici društava matematičara, fizičara i hemičara Srbije Vojislav Andrić, Ivan Dojčinović i Živoslav Tešić i direktor KPMG u Beogradu Džejms Tornli.

Srbiju će na medjunarodnim olimpijadama predstavljati 25 učenika i 11 mentora. Naši najbolji hemičari ove godine učestvuju na medjunarodnoj olimpijadi na Tajlandu od 6. do 15. jula, matematičari putuju na olimpijadu u Rio de Žaneiro od 12. do 23. jula, fizičari učestvuju na olimpijadi u Indoneziji od 16. do 24. jula, a informatička olimpijada je ove godine u Teheranu od 28. jula do 4 avgusta.

Uz pomoć KPMG najbolji učenici osnovnih škola otputovaće na Medjunarodnu juniorsku naučnu olimpijadu, svetsko takmičenje iz hemije, biologije i fizike, koje će biti održano u Holandiji od 3. do 12. decembra.

KPMG je i prošle godine sa više od dva miliona dinara pomogao odlazak najboljih učenika iz Srbije na medjunarodne olimpijade, sa kojih su se vratili okićeni sa jednom zlatnom medaljom, osam srebrnih i 14 bronzanih medalja.

 

 

Tagovi:
Prethodni članak

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link