UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Vesti

Velika četvorka zajedno za decu doma Drinka Pavlović

1 min read
Podeli

Beograd, 8. jul 2016. – Velika četvorka koju čine međunarodne revizorsko – konsultantske kompanije Deloitte, EY, KPMG i PwC danas su se okupili još jednom na Green 4 volontersku akciju „Velika četvorka zajedno za decu doma Drinka Pavlović“. Više od pedeset volontera iz velike četvorke učestvovalo je u akciji unapređenja uslova doma za decu i prostorija ragbi kluba „Drinka Pavlović“ u Beogradu. 

Jednodnevna volonterska akcija u Beogradu uključivala je uređenje prostorija kao interni događaj u kojem su deca iz Zvečanske i njihovi vršnjaci iz bioloških porodica (mladi ragbisti kluba) zajedno sa zaposlenima KPMG, EY, Deloitte i PWC imali priliku da urede prostorije svog kluba, međusobno se druže i bave sportom. Volonteri akcije bolje su se upoznali sa radom doma i ovom prilikom zajedno sa domaćinima proslavili 49. godišnjicu ragbi kluba „Singidunum“.

„Izuzetno smo ponosni što još jednu godinu u nizu sprovodimo volontersku akciju velike četvorke, kao na to što spadamo među kompanije koje društvenoj odgovornosti pristupaju strateški i razvijaju i projekte koji se temelje i na ličnom angažovanju zaposlenih. Organizacijom ovogodišnje volonterske i donatorske akcije uspeli smo bolje da se upoznamo sa radom doma „Drinka Pavlović“ i steknemo bolji uvid i u ključna socijalna pitanja u našoj zemlji“, istakao je organizator i učesnik ovogodišnje Green 4 akcije.

 

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link