UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Vesti

EY dobitnik priznanja Najbolji poslodavac godine

1 min read
Podeli

Beograd, 15. decembar 2016. – Kompanija EY izabrana je od strane Srpske asocijacije menadžera – SAM za najboljeg poslodavca godine 2016. u Srbiji, u kategoriji malih i srednjih preduzeća.

“Dobiti nagradu za najboljeg poslodavca izuzetna je čast za našu kompaniju, naročito u trenutku kada kompanija EY ulazi u 20. godinu poslovanja na tržištu Republike Srbije. Ovim priznanjem kompanija EY prepoznata je kao primer dobre prakse kada je u pitanju pristup zaposlenima i društvenoj zajednici i van naše kompanije. Nagrada poslodavac godine predstavlja još jednu potvrdu da je EY odlično mesto za rad i dodatni motiv za dalji razvoj kompanije”, izjavio je ovim povodom Ivan Rakić, rukovodeći partner kompanije EY u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini.

U ljubilarnoj 10. godini postojanja, Srpska asocijacija menadžera (SAM), peti put organizovala je Gala veče povodom dodele „SAM Godišnjih nagrada”. Ove nagrade dodeljuju se sa ciljem afirmisanja onih kompanija, menadžera, obrazovnih institucija i novinara koji se zalažu za bolje uslove poslovanja, profesionalizaciju menadžerske struke, promociju etičkog i društveno odgovornog poslovanja kao i razvoj liderstva među mladima.

 

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link