UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Vesti

KPMG ORGANIZUJE TRADICIONALNO TAKMIČENJE ZA STUDENTE „ACE THE CASE“

1 min read
Podeli

Beograd, 27. januar 2017. – KPMG u Srbiji od 1. do 3. marta organizuje “Ace the Case“, studentsko takmičenje u rešavanju poslovnih problema.

Takmičenje, koje je postalo tradicionalno i koje svake godine okuplja najbolje studente završnih godina osnovnih i master studija fakulteta u Srbiji, ove godine se održava od prvog do trećeg marta, u prostorijama kompanije KPMG u Beogradu.

„Ace the Case“ pruža učesnicima jedinstvenu priliku da sarađuju sa stručnjacima jedne od najeminentnijih svetskih kompanija u oblasti revizije i konsaltinga. Pobednike očekuje vredna nagrada – poseta jednoj od KPMG kancelarija u regiji centralno-istočne Evrope koja uključuje, između ostalog, i radionice „building personal brand” i simulaciju intervjua za posao.

Prvog i drugog dana takmičenja, učesnicima će biti održana radionica „master class“, gde će dobiti priliku da prisustvuju predavanju vrhunskih stručnjaka i dodatno unaprede svoje znanje u rešavanju poslovnih problema. Trećeg dana takmičari će, podeljeni u timove, dobiti priliku da stečeno znanje pokažu u praksi, prilikom rešavanja konkretnog poslovnog problema i prezentacije njegovog rešenja. Odluku o pobedniku doneće stručni žiri sačinjen od partnera i direktora kompanije KPMG nakon pregleda svih prezentacija – rekao je Bojan Tucakov, rukovodilac sektora ljudskih resursa u kompaniji KPMG.

Kompanija KPMG organizuje ovo takmičenje četvrtu godinu za redom kako bi podržao mlade talente, i kako bi studenti stekli veštine koje će im biti od koristi u daljoj karijeri.

Studenti mogu da se prijave preko sajta www.kpmg.com/rs/ATC, a rok za slanje prijava je 15. februar. Potrebno je da studenti pripreme svoj CV i motivaciono pismo na engleskom jeziku i da budu spremni da testiraju svoje analitičke sposobnosti, znanje i prezentacione veštine.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link