UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Filantropija Vesti

Erste banka dobitnik specijalne Virtus nagrade za najinovativniji projekat

1 min read
Podeli

Beograd, 21. januar 2017.Erste banka dobitnik je specijalne VIRTUS nagrade za najinovativniji projekat za pokretanje donatorske platforme Superste.net. Program donacija namenjen je organizacijama i mladim pojedincima za inovativne ideje iz oblasti kulture, umetnosti i obrazovanja modernizovan, digitalizovan i transparentniji.

“Superste program je posvećen razvoju zajednice i društva što je jedan od fokusa Erste Banke na svim tržištima na kojim posluje. U ovom programu nismo sami, pa naša zahvalnost ide partnerima Fondaciji Dokukino, Vibe Networks i Trag fondaciji koji su nam pomogli da modernizujemo program koji, kao i Virtus nagrada, traje 10 godina.” izjavila je Jasna Terzić, članica IO Erste banke.

Nakon onlajn prijave, učesnici prolaze kroz radionice, vebinare, mentorske sesije, tokom kojih stiču razna praktična znanja i unapređuju projektne ideje. Pobednici se biraju kroz javno glasanje na platformi i društvenim mrežama, ali i odlukom žirija. Kroz faze programa Klub Superste i Centrifuga u prethodnoj godini podržana su 22 projekta u vrednosti od 7.2 miliona dinara.

Virtus nagradu dodeljuje Trag fondacija u saradnji sa Evropskom unijom, Balkanskim fondom za demokratiju, Američkom agencijom za međunarodni razvoj (USAID), Fondacijom braće Rokfeler (RBF) i Fondacijom Č.S. Mot.

Izvor: Erste Banka

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link