UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Vesti

Odabrano 10 socijalnih preduzeća za učešće u programu „Odgovorno za društvo“

1 min read
Podeli

Beograd, 1. septembar 2017. –  Forum za odgovorno poslovanje i Smart Kolektiv zajedno sa kompanijom Delhaize Serbiau periodu od 31.07. do 19.08. sproveli su konkurs za odabir socijalnih preduzeća za učešće u projektu Odgovorno za društvo.

Socijalna preduzeća koja su odabrana za učešće u programu su: Intitiative for social empowerment (ISE) DOO, ogranak Chrono; Liceulice; Caritas Šabac; Naša kuća; Ženski centar Užice – RETEX; Udruženje za podršku ljudima sa neurozom „Herc“ – Socijalno preduzeće „Herc&Do“; Bio Idea; Agro Iris; Kreativni studio kvART d.o.o i Vrnjački sapun.

Tokom perioda septembar-decembar 2017. godine, 10 odabranih socijalnih preduzeća imaće mogućnost da: razvija kapacitete za predstavljanje na tržištu, stekne znanje o procedurama za ulazak u lance nabavke kompanija i maloprodajne objekte, prezentuje svoje proizvode/usluge kompaniji i ostvari potencijalnu saradnju sa Delhaize Serbia.

Programom je predviđeno održavanje tri treninga, nakon kojih će predstavnici socijalnih preduzeća na događaju “Na kafi sa Delhaize-om” imati priliku da prezentuju svoje kompanije i proizvode/usluge pred zaposlenima u Delhaize Serbia. Najboljem socijalnom preduzeću biće pružena prilika da učestvuje u dvomesečnom programu mentorstva sa predstavnicima kompanije Delhaize.

 

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link