UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Vesti

Organizator aktivnosti za male košarkašice

2 min read
Podeli

Beograd, 18. septembar 2018. – Na samom početku školske godine „Pokret za žensku košarku – Marina Maljković“ okupio je polaznice besplatne škole košarke i predstavio „Organizator“ – planer aktivnosti čije izdavanje je omogućio Telekom Srbija.

Prilikom predstavljanja Organizatora Marina Maljković je  podsetila da je vodič za odrastanje, koji je prošle godine štampan u saradnji sa Telekomom Srbija, imao veliki uspeh i odziv kod svih devojčica i njihovih roditelja, prijatelja i ljudi iz okruženja. „Saveti i motivacione poruke su potrebni i treba da podrže i ohrabre male košarkašice u njihovom odrastanju. Ovoga puta te savete smo spakovali u Organizator, jer smatramo da je organizacija vremena i obaveza nešto što svaka devojčica takođe treba da nauči, kako bi se što kvalitetnije razvijala. Sigurna sam da će im mnogo značiti“, istakla je Marina Maljković.

Organizator je realizovan tako da prati školski radni kalendar osnovaca i pomaže košarkašicama da bolje isplaniraju svoj radni dan, uz mnogo dobrih saveta i preporuka kako da prevaziđu izazove u sportu, ali i u životu.

U ime Telekoma Srbija male košarkašice je pozdravila Miroslava Tešin Popović, menadžer za korporativnu društvenu odgovornost Telekoma Srbija: „Telekom Srbija podržava „Pokret“ i prati njegov razvoj od samog početka. Prošle godine smo podržali izdavanje Vodiča za odrastanje, a sada je to Organizator. U duhu naše kampanje „Pokrećemo pokretače“ u ovim devojčicama prepoznajemo pokretače na košarkaškom terenu i uvereni smo da će im Organizator pomoći da uspešno planiraju svoje obaveze na terenu i u školi.“

Zahvaljujući saradnji sa Telekomom Srbija, „Pokret za žensku košarku“ od 2015. godine realizuje  časove besplatne škole košarke za devojčice osnovnoškolskog uzrasta. Kroz pokret je do sada prošlo 1380 devojčica, a besplatni treninzi se  održavaju na više lokacija u Beogradu i nekoliko gradova u Srbiji.

 

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link