UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Vesti

Otvoren poziv za VI generaciju polaznika Inkluzivne akademije

1 min read
Podeli

Beograd, 14. mart 2017. – Organizacija Forum mladih sa invaliditetom i banka Societe Generale Srbija započinju realizaciju šestog ciklusa programa Inkluzivna akademija, koji ima za cilj unapređenje položaja osoba sa invaliditetom na tržištu rada.

Inkluzivna akademija je namenjena svim osobama sa invaliditetom koje žele da razviju moderne poslovne veštine, unaprede svoju konkurentnost na tržištu rada i stvore mogućnost daljeg usavršavanja i zapošljavanja.

Program je edukativno-radioničarskog karaktera, gde će, kao volonteri, predavači na određene teme biti zaposleni iz banke Societe Generale Srbija.

Rok za podnošenje prijava je 31. mart 2017. godine, a za učešće na Akademiji ne plaća se kotizacija.

Program „Inkluzivna akademija“ realizuju Forum mladih sa invaliditetom i Societe Generale banka od 2011. godine, a nastao je kao odgovor na potrebu za osnaživanjem osoba sa invaliditetom na tržištu rada, unapređenje kompetencija i jačanje konkurentnosti. Inkluzivna akademija predstavlja prvi projekat profesionalnog usavršavanja i dokvalifikacije osoba sa invaliditetom u Srbiji koji sprovodi kompanija u saradnji sa udruženjem građana.

Više o programu i načinu prijavljivanja dostupno je na: fmi.rs

Izvor: fmi.rs

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link