UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Vesti

Pehar za podršku pokretačima sa sportskog terena

2 min read
Podeli

Beograd, 11. jun 2018. – Telekomu Srbija uručeno je priznanje za kontinuiranu podršku koju kompanija pruža „Pokretu za žensku košarku Marina Maljković“. Na završnom času besplatne škole košarke za devojčice osnovnoškolskog uzrasta,  pehar je u ime Telekoma Srbija primila direktorka Sektora za odnose s javnošću,  Marija Bošković.

Veliko mi je zadovoljstvo što sam u ime kompanije Telekom Srbija primila ovaj pehar „Pokreta za žensku košarku Marina Maljković“. Naša kompanija podržava pokret za žensku košarku od osnivanja, odnosno od prvog dana. Ovo nije samo pokret koji razvija sportski duh kod dece, već razvija lepo vaspitanje i kulturu, stoga nam je posebno drago što stojimo uz njih i što im pružamo našu podršku. Kompanija Telekom Srbija je početkom juna pokrenula kampanju „Pokrećemo pokretače“ i sigurni smo da su upravo ove devojčice naši pravi pokretači sa sportskih terena“, izjavila je tom prilikom Marija Bošković.

Selektorka ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković izrazila je veliku zahvalnost Telekomu Srbija kao prvoj kompaniji koja je podržala „Pokret“ na samom početku rada i omogućila održavanje besplatnih treninga za devojčice.

Telekom je tu bio u onom najtežem trenutku, na samom početku, kada se stvorila u mojoj glavi, a nakon osvojenog zlata za Srbiju, ideja da napravimo što veću bazu devojčica koje će da se bave sportom, koje će da se bave košarkom. E to je ta pokretačka ideja koju ako imaš nekog kao što je Telekom, onda si veoma srećan čovek“, zaključila je Marina Maljković.

Kao društveno odgovorna kompanija koja značajna sredstva ulaže u projekte podrške mladima, obrazovanju i razvoju preduzetništva, Telekom Srbija shvata značaj izgradnje timskog duha i bavljenja sportom među mladima. Sledeći te principe, kompanija  je prepoznala vrednost projekta „Pokreta za žensku košarku“ i doprinela njegovom uspehu.

Pokret za žensku košarku Marina Maljković, od 2015. do sada, izrastao je u ozbiljnu organizaciju kojoj je glavni cilj promocija ženske košarke,  a u sezoni koja se završava “Pokret” je okupio više od 1.000 devojčica sa kojima su treneri radili na 20 lokacija u Beogradu i Srbiji, i to na više od 50 redovnih treninga nedeljno.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link