UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Vesti

Plaketa „Pokreta za žensku košarku – Marina Maljković“ Telekomu Srbija

1 min read
Podeli

Beograd, 26. decembar 2016. – Telekom Srbija podržala je Pokret za žensku košarku, selektorke Marine Maljković, i projekat besplatne škole košarke za devojčice osnovnoškolskog uzrasta.

Pokret za žensku košarku nedavno je svojevrsnim turnirom obeležio svoj prvi rođendan, a tom prilikom Telekomu Srbija je dodeljena plaketa za doprinos projektu besplatne škole košarke. U ime kompanije, plaketu je primila Miroslava Tešin Popović, menadžer za korporativnu društvenu odgovornost, koja je izrazila zadovoljstvo što je Telekom Srbija deo ovog projekta.

„Telekom Srbija skoro od samog početka podržava Pokret i lepo je videti kako se ova ideja uspešno razvija i kako se povećava broj devojčica koje sa nestrpljenjem očekuju sledeći trening. Osmesi i zalaganje koje pokažu na treninzima, kao i posvećenost trenera, pokazuju da smo uradili pravu stvar“, izjavila je Miroslava Tešin Popović.

Zahvaljujući podršci Telekoma Srbija, oko 400 devojčica, članica „Pokreta za žensku košarku – Marina Maljković“, pohađa besplatnu školu košarke. Pored te pogodnosti, naša kompanija je omogućila i nabavku lopti i potrebnih rekvizita za kvalitetne treninge, a Pokret je organizovao i redovan sistematski pregled za svoje članice.

Besplatni treninzi za devojčice trenutno se održavaju u Beogradu, u osnovnim školama „Mihailo Petrović Alas“, „Kralj Petar I“ i „Milena Pavlović Barili“, kao i sportskim centrima „Milan Gale Muškatirović“, „Vizura sport“, „Majdan“ i „Vračar“, u gimnaziji u Požarevcu i u Odžacima, u osnovnoj školi „Branko Radičević“. Očekivanja Pokreta su da se broj malih košarkašica do kraja 2017. poveća na 1000.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link