UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Vesti

Represent Communications – PR agencija godine 2015

1 min read
Podeli

Beograd, 18. maj 2016. – Članica Foruma za odgovorno poslovanje, Agencija Represent Communications, proglašena je za – PR agenciju godine 2015,  od strane Društva Srbije za odnose s javnošću. Pored ove  nagrade, agencija je dobila PRiznanja i u još tri pojedinačne kategorije.

 Za najbolji u kategoriji Krizne komunikacije i upravljanja rizicima, proglašen je projekat „Extreme Summit Team“ – prva ženska ekspedicija na Himelajima, koji je agencija realizovala u saradnji sa Draganom Jaćimovićem, predsednikom Alpinističkog saveza Srbije. U kategoriji Komunikacija društvene odgovornosti, najbolji je projekat „Pomažemo da imaju oni koji nemaju“ realizovan za kompaniju Delhaize Srbija. U kategoriji Korporativne komunikacije, najbolji je projekat koji je realizovan za Fabriku Vlasinska u okviru Coca-Cola sistema.

-Ušli smo u finale za dodelu PRiznanja sa ukupno devet projekata. Nagradu su dobili najbolji među najboljima. A iza svih stoji Represent kao najbolja PR agencija godine. Veoma sam ponosan i srećan jer ova PRiznanja znače da smo moj tim i ja uradili dobar posao.  Znači da je vredelo što smo se trudili, borili, ponekad rizikovali i da smo vredni poverenja svih naših dugogodišnjih i novih klijenata – istakao je dr Borislav Miljanović, direktor agencije Represent Communications i dodao da će njegov pobednički tim nastaviti da ide istim stopama i narednih godina.

Izvor: BIZLife

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link