UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Vesti

Članice Foruma među najpoželjnijim poslodavcima u Srbiji

1 min read
Podeli

Beograd, 18. maj 2016. Među prvih deset najpoželjnijih poslodavaca u Srbiji su i kompanije članice Foruma za odgovorno poslovanje: Coca-Cola Hellenic, Telenor, Telekom Srbija, Philip Morris Srbija i Delta Holding, prema najnovijem istraživanju koje je sproveo portal “Infostud” tokom februara i marta. Među prvih deset našli su se i kompanije NIS Novi Sad, JP EPS Beograd, Nordeus, Microsoft Software, JP Pošta Srbije. 

Rezultati istraživanja “Najpoželjniji poslodavac 2016” pokazuju ko su najatraktivniji poslodavci u Srbiji i šta ih čini tako zanimljivim za kandidate. Istraživanje je popunilo više od 10.000 ispitanika na sajtu Poslovi.infostud.com. Učesnici u istraživanju su birali najpoželjnije poslodavce na osnovu ličnog suda, naveli šta poslodavca čini atraktivnim, koliku zaradu očekuju kod takvog poslodavca, o kakvom tipu kompanije se radi.

Učesnici u istraživanju kod poslodavaca najviše cene dobre međuljudske odnose i radnu atmosferu. Na drugom mestu se nalaze prilike za stručno usavršavanje i napredovanje, dok se visina plate tj. materijalni razlozi nalaze na trećem mestu. Među kriterijumima koji utiču na atraktivnost poslodavca se nalazi i sigurnost radnog mesta, ugled i reputacija kompanije, ali i dobar tretman zaposlenih od strane menadžmenta.

Izvor: ekapija.com

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link