UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Filantropija Vesti

Summer get together: Velika humanitarna akcija Represent Communications

1 min read
Podeli

Beograd, 01. jul 2019. – Represent  najavljuje veliku humanitarnu akciju “Summer get together”, na kojoj može da učestvuje svako ko to želi, a jedini uslov je da se donese dokaz o humanitarnoj donaciji.

Ugostićemo deset govornika iz domena komunikacija, koji će govoriti o deset različitih tema, a svaki od njih će odabrati kome želi da uplati humanitarnu pomoć, pa će polaznici te grupe pre dolaska na druženje imati zadatak da uplate određenu sumu na određeni račun i donesu dokaz o uplati.

Čeka vas deset nezaboravnih četvrtaka uz najbolje koktele u gradu. Svake nedelje za sva vaša pitanja tu će biti novi govornik, a svaki od njih je pravi mag u svom poslu.

Za sva dodatna pitanja možete se obratiti na mejl: marija.milicevic@represent.rs.

Prvo druženje zakazano je za četvrtak, 4.jula u prostorijama Represent Communications-a, a govornik će biti Mia Popić, diplomirana psihološkinja i REBT psihoterapeutkinja. Sa početkom od 17h, u prostorijama agencije Represent Communications koja se nalazi u Knez Mihailovoj 1-3.

Mia će govoriti na temu “Koristite li emocije u poslu i zašto da?”. Ona će obuhvatiti racionalne i iracionalne strahove na poslu, tehnike upravljanja emocijama, psihološke okidače stresa, kako težiti zdravim emocijama koje nas motivišu i pokreću. Mia je odlučila da sa vama donaciju pokloni fondaciji “Almagi” – fondaciji Matematičke gimnazije i da na taj način pomogne mladim talentima. Donacije se mogu uplatiti na tekući račun160-364126-15. Dokaz o uplati je potrebno fotografisati/skenirati i poslati na marija.milicevic@represent.rs.
Ukoliko niste u mogućnosti da prisustvujete događaju, a želite da budete deo našeg humanitarnog projekta, vašu donaciju svakako možete uplatiti I pomoći mladim ljudima.

Izvor: BIZLife

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link