UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Vesti

Societe Generale ponovo proglašena za najbolju u Srbiji

1 min read
Podeli

Beograd, 17. oktobar 2016. – Vodeći svetski finansijski časopis Euromoney proglasio je Societe Generale za najbolju banku u Srbiji, u 2016. godini, u oblasti upravljanja tokovima novca klijenata (Cash Management), na osnovu glasova korisnika.

U istraživanju svetskog finansijskog časopisa „Juromani“ (Euromoney) za 2016. godinu, na globalnom nivou, za više od 300 banaka u svetu koje pružaju usluge upravljanja tokovima novca, glasalo je preko 32.000 korporativnih klijenata i oko 2.200 finansijskih institucija, korisnika ovih usluga.

Prestižno priznanje Banci je dodeljeno po treći put, a Juromani magazin je Sosijete ženeral prvi put proglasio liderom u domenu upravljanja tokovima novca klijenata 2014. godine i to na osnovu istih parametara, analizirajući mišljenja korisinika ovih usluga na srpskom tržištu.

U odnosu na rezultate prošlogodišnjeg istraživanja, Sosijete ženeral banka napredovala je za jednu poziciju i ponela epitet najbolje banke u zemlji.

Priznaje Juromani magazina pokazuje da i multinacionalne korporacije prepoznaju prisutnost Sosijete ženeral banke na tržištu i proaktivan zajednički rad ličnih bankara i timova Globalnog transakcionog bankarstva koji pružaju podršku klijentima.

Takođe, ovo je drugi put u tekućoj godini da magazin „Juromani“ odaje prestižno priznanje Sosijete ženeral banci u Srbiji. Analizirajući mišljenja korisnika, u ovoj godini je Sosijete ženeral banka dobila i titulu najbolje u oblasti dokumentarnog poslovanja.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link