UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Vesti

Prikupljeno 8 tona hrane za najsiromašnije sugrađane

1 min read
Podeli

Beograd, 18. oktobar 2016. – Za samo dva dana prikupljeno je osam tona hrane u velikoj humanitarnoj akcijikoju su organizovali Banka hrane i prodavnice Maxi, Tempo i Shop&Go u 33 grada naše zemlje.

Građani cele Srbije pokazali su visok nivo solidarnosti, humanosti i filantropije, a sve prikupljene namirnice biće upućene najsiromašnijim građanima.

„Veoma smo zadovoljni akcijom i humanošću naših sugrađana. Dokaz da su svesni koliko je najsiromašniima potrebna pomoć je i što smo prikupili gotovo dve tone više hrane u odnosu na prošlu akciju. I ovog puta smo pravog partnera imali u Maksiju, Tempu i Shop&Go, zahvaljujući kojima smo uspeli da podignemo svest o tome koliko je važno da zajedno učestvujemo u borbi protiv gladi. Korisnicima Banke hrane ovakva vrsta pomoći mnogo znači, jer većina njih živi u veoma teškim uslovima”, kaže Radmila Ivetić, predsednica Banke hrane Beograd.

Banka hrane i Delez Srbija imaju dugogodišnju saradnju, a realizujući projekat „Pomažemo da imaju i oni koji nemaju“, 8000 najsiromašnijih građana svakoga dana dobija redovan obrok – sveže voće i povrće.

Izvor: BIZLife

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link