UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Vesti

Societe Generale proglašena za najbolju banku u Srbiji

2 min read
Podeli

Beograd, 8. februar 2016. – Vodeći svetski finansijski časopis Euromoney proglasio je Sosijete ženeral za najbolju banku u Srbiji, u 2016. godini, u pružanju usluga dokumentarnog poslovanja i garancija (Trade Finance).

Na međunarodnom nivou, Sosijete ženeral banka je uvrštena među vodećih 10 banaka, na listi najboljih pružalaca usluga u ovom segmentu poslovanja i napredovala do šeste pozicije u ukupnom poretku, što je značajan skok za čak osam pozicija u odnosu na rezultate prethodnog istraživanja. U regionu Centralne i Istočne Evrope, Sosijete ženeral se pozicionirala za lestvicu više, u odnosu na raniji plasman, i sada je peta na listi. U anketi uglednog magazina učestvovalo je više od 2.000 međunarodnih korporativnih klijenata, korisnika ovih usluga.

”Ovo ugledno međunarodno priznanje Sosijete ženeral banci u Srbiji je još jedna potvrda naših težnji da klijentima ponudimo najsavremenije usluge i rešenja, inovativan pristup i najviši kvalitet ekspertize. Izuzetno smo ponosni na činjenicu da je naše poslovanje dobilo najviše ocene od naših klijenata. To je dokaz partnerskog odnosa koji za nas predstavlja dugoročno strateško opredeljenje, a ovi rezultati dodatna su motivacija za dalje unapređenje saradnje i buduće zajedničke uspehe“, izjavila je tim povodom predsednica Izvršnog odbora Sosijete ženeral banke u Srbiji Marija Ruseva.

Istraživanjem, koje je sproveo časopis Euromoney od septembra do novembra 2015. godine, klijentima je omogućeno da nominuju tri najbolja pružaoca usluga na međunarodnom nivou i u regionu Centralne i Istočne Evrope, u domenu dokumentarnih poslova i garancija, a na osnovu tih rezultata rangiraju se i zemlje pojedinačno.

Ovo nije prvi put da je mesečnik Euromoney odao prestižno priznanje Sosijete ženeral banci u Srbiji. Na osnovu istih parametara, analizirajući mišljenja korisnika usluga, 2014. godine Sosijete ženeral Srbija po prvi put je dobila priznanje, i to za usluge koje pruža u domenu upravljanja tokovima gotovine u Srbiji.

Izvor: rs.n1info.com

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link