UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Vesti

Telekom Srbija donirao WiFi zone u 12 opština

1 min read
Podeli

Beograd, 20. april 2017. – Dvanaest gradskih opština u Srbiji, čiji su građani bili najaktivniji u sakupljanju fiskalnih računa i slipova u okviru nagradne igre„Uzmi račun i pobedi“, Telekom Srbija je nagradio WiFi zonama sa besplatnim internetom u trajanju od 15 meseci. Nagradi konkurs je pokrenula Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED) u saradnji sa Vladom Republike Srbije u cilju podizanja svesti  građana i privrede o značaju suzbijanja sive ekonomije.

WiFi internet zone za 12 prvoplasiranih opština: Belu Palanku, Dimitrovgrad, Plandište, Belu Crkvu, Golubac, Sečanj, Žitište, Rakovicu, Svrljig, Bački Petrovac, Prokuplje i Titel, omogućiće efikasnije i dostupnije korišćenje interneta za sve građane ovih opština. Nakon odabira mikro lokacija u saradnji sa lokalnim samoupravama, Telekom Srbija će postaviti WiFi zone koje će omogućiti povezivanje do 300 korisnika preko interneta u krugu od 150 metara. Pored usluge bežičnog interneta, WiFi „drvo“ će korisnicima omogućiti i punjenje mobilnih telefona.

Generalni direktor Predrag Ćulibrk je izjavio da je ponosan na činjenicu da je WiFi „drvo“ proizvod saradnje tima inženjera, dizajnera i konstruktora zaposlenih u Telekomu Srbija i domaćih firmi proizvođača metalnih konstrukcija i elektroenergetskih sistema. „Uvereni smo da će ovaj, po svemu nov proizvod na ovim prostorima, na pravi način potvrditi nameru Telekoma Srbija da ponudi kvalitetan, pouzdan i besplatan internet stanovnicima nagrađenih opština“, dodao je on.

Prema njegovim rečima, Telekom Srbija je pružio podršku NALED-u u ovoj nagradnoj igri jer se suzbijanjem sive ekonomije unapređuje sigurnost građana i stvaraju preduslovi boljeg životnog standarda, što dodatno pokazuje posvećenost kompanije društveno odgovornom poslovanju i nastojanje da bude pouzdan partner lokalne zajednice.

 

 

 

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link