UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

FOP Vesti

Objavljen spisak lokacija volonterskih aktivnosti za Naš Beograd

1 min read
Podeli

Beograd, 21. april, 2017.- Na osnovu ispitivanja potreba lokalne zajednice i uz saradnju sa lokalnim partnerima, sastavljen je spisak lokacija na kojima će zaposleni u kompanijama volontirati na ovogodišnjoj akciji Naš Beograd.

Na različitim lokacijama u gradu, biće realizovane akcije krečenja, farbanja, sadnje bilja, kao i aktivnosti usmerenih na druženje i socijalizaciju – izlete, sportske aktivnosti, radionice, izrade različitih predmeta, spremanja obroka i pravljenja džema. Spisak volonterskih aktivnosti možete pogledati ovde.

Naš Beograd održava se devetu godinu za redom, a zaposleni u kompanijama Foruma za odgovorno poslovanje ovom akcijom nastoje da život u našem gradu učine prijatnijim i boljim. Naš Beograd do sada je uključio više od 30 kompanija, angažovao preko 3000 zaposlenih da urade nešto dobro za svoj grad i direktno uticao na poboljšanje kvaliteta života za preko 10 000 ljudi i dece.

Volonterski dan Naš Beograd održava se u organizaciji Foruma za odgovorno poslovanje i Smart kolektiva, uz podršku kompanija članica Foruma.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link