UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice

Telekomu Srbija priznanje „Kapetan Miša Anastasijević“

1 min read
Podeli

Beograd, 9. jun 2014.- Priznanja „Kapetan Miša Anastasijević“, uručena su na svečanosti u Rektoratu Univerziteta u Beogradu, u petak 6. juna 2014. godine, zaslužnim pojedincima i kompanijama koji su se istakli svojim izuzetnim rezultatima i doprinosom društvu u kome rade.

Odlukom stručnog žirija, priznanje za doprinos unapređenju privrednog ambijenta Beograda i Srbije, uručeno je izvršnom direktoru Direkcije za ljudske resurse „Telekoma Srbija“, Drašku Markoviću.

Za dinamičnost privrednih i prijateljskih veza, za saradnju i razumevanje, priznanje „Kapetan Miša Anastasijević“ dodeljeno je ambasadoru Ruske Federacije u Srbiji Aleksandru Čepurinu, koji je izjavio da je nagrada nazvana imenom čudesnog čoveka, patriote i prijatelja Rusije, kome je svojevremeno u Rusiji uručen i orden.

Priznanja „Kapetan Miša Anastasijević“ u 24 različite kategorije, uručena su kompaniji „NIS“, „Delta holdingu“, „Hemofarmu“, „Erste“ banci, Matematičkoj gimnaziji Beograd, Galeriji SANU, „Crvenom krstu Srbije“, redakciji dopisništva RTS i drugima, kao i zaslužnim pojedincima, Dragani Del Monako, Draganu Bjelogrliću, Živoradu – Žiki Ajdačiću i ostalima.

Dobitnici su nagrađeni plaketama sa zlatnim pečatom na kojima je lik uglednog srpskog preduzetnika iz XIX veka, Miše Anastasijevića.

Priznanje „Kapetan Miša Anastasijević“ dodeljuje se od 2000. godine, u okviru projekta „Put ka vrhu“, sa ciljem afirmacije preduzetničkih vrednosti, stvaralaštva i društveno odgovornog poslovanja.

Nosioci projekta su novosadska agencija Media Invent i univerziteti u Beogradu i Novom Sadu, uz pomoć privrednih komora u Srbiji.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link