UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Korporativno volontiranje Vesti

Velika akcija Vojvođanske banke

2 min read
Podeli

Zaposleni uređivali škole i priobalje reka po Srbiji

Beograd, 29. septebar 2017. – Zaposleni Vojvođanske banke su septembar mesec posvetili volonterskim akcijama u Kragujevcu, Bajinoj bašti i selu Đurđevu kod Subotice. Volonterski timovi su proveli 398 sati uređujući osnovne škole i zelene površine.

Tako se volonterski tim iz Kragujevca posvetio uređenju Osnovne škole „Milutin i Draginja Todorović“  u kojoj su pored krečenja zida, farbali ogradu, pagode i klupe u dvorištu kako bi skoro 1.000 dece i više od 100 nastavnika moglo u lepšem okruženju da provodi veći deo svog dana.

Uoči kampanje „Očistimo svet“, volonterski tim Banke iz Bajine Bašte dao je svoj doprinos očuvanju životne sredine čisteći priobalje Drine na tri lokacije.

Zaposleni sa severa Vojvodine uređivali su dvorište Osnovne škole “Vladimir Nazor” iz subotičkog prigradskog naselja Đurđin koje broji 1.700 stanovnika. U ovoj školi koju pohađa 120 đaka volonteri su farbali školsku ogradu, radijatore, pragove i žardinjere, dok su u dvorištu, koje se prostire na pet hektara sadili čemprese.

“Potrebe zajednice u kojoj živimo su velike i otuda stalni osećaj da nije dovoljno, jer se uvek može uraditi više i bolje, i to je ono čemu mi težimo. Verujem da volontiranje znači svakome u našoj kompaniji , a naš cilj jeste da ono postane deo korporativne kulture i identiteta širom zemlje. Osluškujemo potrebe zajednice i na bazi inicijative kolega iz određenog grada, realizujemo volonterske akcije”, istakla je Zorica Džida, direktor sektora Društveno odgovorno poslovanje Vojvođanske banke.

U Vojvođanskoj banci naglašavaju da je nabolji način da opravdaju i da se oduže za ogromno poverenje koje im njihovi zaposleni i klijenti svakoga dana ukazuju, to da im pokažu da se zahvaljujući  poslovanju banke okruženje u kome žive menja nabolje.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link