UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Naš Beograd Podrška mladima Vesti

Vip mobile ugostio studente tim lidere sa volonterske akcije Naš Beograd

1 min read
Podeli

Beograd, 04. jul 2019. – Danas su studenti tim lideri imali priliku da učestvuju na sjajnoj i inspirativnog radionici koju smo zajedno sa članicom Vip mobile pripremili za njih, kao vid zahvalnosti na doprinosu tokom organizacije volonterske akcije Naš Beograd.

Tema radionice bila je posvećena razvoju veština koje povećavaju šanse za zaposlenje kod mladih, a glavne okosnice predavanja bile su najtraženiji poslovi današnjice, veštine koje poslodavci najviše cene, tradicionalne i inovativne platformame za traženje posla, kao i soft skill veštine.

U uvodnom delu dana, predstavnici HR tima kompanije sproveli su studente kroz kompaniju i sve njene sektore, a nakon teorijskog dela učesnici su imali priliku da učestvuju u interesantnoj radionici Design Thinkinga, nakog koje su primenili stečeno znanje i napravili protitip predmeta na zadatu temu.

Članice Foruma za odgovorno poslovanje aktivno su posvećene unapređenju svoje lokalne zajednice, i tokom cele godine na različite načine podržavaju studente i mlade ljude na početku svoje poslovne karijere.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link