UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Vesti

Vojvođanska banka donirala uskršnje darove za decu

1 min read
Podeli

Beograd, 7. april 2015. – Vojvođanska banka se  na poziv Helenskog  privrednog udruženja priključila akciji prikupljanja uskršnjih poklona   namenjenih deci bez roditeljskog staranja, izbegloj i socijalno ugoženoj deci, kao i deci sa invaliditetom i Romske nacionalnosti.

Na inicijativu Fondacije NJKV Princeze Katarine i ove godine organizovano je tradicionalno  darivanje povodom predstojećih Uskršnjih praznika. Kraljevska porodica 7. aprila na Belom dvoru ugostila je preko 1000 dece iz cele Srbije, među kojima su bili prisutni i mladi iz socijalno inkluzivnog projekta „Generacija budućnosti“ čiji je Banka generalni donator.

Vojvođanska Banka kao društveno odgovorna kompanija koja brine o sredini u kojoj posluje, rado je uzela učešće u ovoj humanitarnoj akciji donirajući sredstva za kupovinu poklona namenjenih deci, a zaposleni Banke još jednom su pokazali svoju solidarnost i timski duh, te su u veoma kratkom roku prikupili značajnu količinu igračaka, garederobe i slatkiša za decu u nameri da im koliko su u mogućnosti dočaraju radost praznika i prazničnog darivanja.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link