UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Filantropija Vesti

Vojvođanska banka pokrenula program „Odgovorno u zajednici“

1 min read
Podeli

Beograd, 16. oktobar 2018. – „Odgovorno u zajednici“ je program podrške razvoju obrazovanja u Srbiji koji Vojvođanska banka sprovodi u saradnji sa Fondacijom Propulsion fond.

Program je namenjen dvema ciljnim grupama: obrazovnim inicijativama (edukativnim habovima, pokretima, udruženjima i grupama građana) koje se na strateški način bave unapređivanjem obrazovanja ili neformalnim vidovima obrazovanja, kao i poljoprivrednim školama u Srbiji.

Podrška koju zainteresovani pokreti ili grupe građana mogu osvojiti podrazumeva sledeće:

-Inspiraciju i motivaciju u vidu događaja na kojima će kandidati moći detaljno da se informišu o programu, dobiju komentare i savete kako da na najbolji način predstave svoj rad u procesu prijavljivanja.

-Pružanje znanja i mreže kontakata, kroz mentorski i volonterski rad eksperata sa kandidatima

-Donaciju opreme i drugih resursa, kroz doniranje računara, mentorske podrške eksperata i volonterske pomoći studenata

Prvi inspracijski događaj na kojem će kandidati zainteresovani za osvajanje do 50 računara imati priliku da od stručnjaka iz Vojvođanske banke i kreativnog tima koji sprovodi projekat dobiju sve potrebne informcije o konkursu, održaće se 18. oktobra u StartUp centru Niš, koji se nalazi na Elektronskom fakultetu. Cilj inspiracijskog događaja jeste da tim koji rukovodi programom kroz razgovor, komentare i sugestije pomogne kandidatima da predstave svoju ideju na najbolji način u procesu prijavljivanja i time povećaju potencijale svojih projekata i mogućnosti osvajanja podrške.

Prijave za program Odgovorno u zajednici  su otvorene na sajtu https://www.odgovorno.rs/  do 07. novembra u ponoć.

 

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link