UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Ostalo Vesti

CSR Radionica na Supernatural festu

1 min read
Podeli

Beograd, 21. april 2015. – Supernatural UG i Smart kolektiv  pozivaju predstavnike organizacija da učestvuju u radionici CSR inovacije, koja se organizuje u okviru Supernatural festivala, 26.04.2015. godine u Supernatural parku na Adi Huji.

Program je inspirisan World Caffe formom dijaloga, gde će svaka kompanija biti domaćin jednog stola, a svaki sastanak će trajati 15 minuta.

Imaćete mogućnost da u direktnom kontaktu sa predstavnicima vodećih  kompanija u oblasti društveno odgovornog poslovanja,  saznate o njihovim najvećim projektima, strategijama, inspirišete se za buduće akcije, razmenite informacije i saznate o potencijalnim načinima saradnje. Kompanije učesnice su: Telenor, Erste banka, Rosa voda, Delez Srbija, Doncaffe i Supernatural.

Molimo vas da se za učešće u programu prijavite najkasnije do 21. aprila na mail: tijana.supernatural@gmail.com.

Nakon završenog perioda prijave, dobićete pripremne informacije o svakoj kompaniji, projektima koje će predstaviti, kao i informacije o tačnoj satnici i načinu ulaska na festival.

Supernatural festival od 2007. godine proslavlja međunarodni Dan planete zemlje, sa ciljem edukacije i podizanja svesti javnosti o značaju očuvanja životne sredine. Kao najveći ekološki događaj u Srbiji, koji okuplja više od 10.000 ljudi, Supernatural neguje koncept dnevnog festivala kako bi posetioci imali priliku da se druže, steknu nova znanja iz ekologije i zaštite životne sredine, uživajući u dnevnom svetlu i prirodi.

Za učesnike programa ulaz na Supernatural festival je besplatan.

Tagovi:
Prethodni članak

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link