UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Vesti

Zasad za budućnost

1 min read
Podeli

Beograd, 17. April 2015. – Delta fondacija objavila je poziv namenjen socijalnim preduzećima u oblasti poljoprivrede sa područja cele Srbije za prijavljivanje inicijativa u okviru projekta Zasad za budućnost.

Projekat „Zasad za budućnost“ ima za cilj da se kroz podršku socijalnim preduzećima unapredi postojeća poljoprivredna proizvodnja na više lokacija u Srbiji, da se time poveća zaposlenost i smanji siromaštvo.

Projekti sa kojima se potencijalni aplikanti prijavljuju treba da budu usmereni na unapređenje proizvodnje u tri poljoprivrede oblasti: povrtarstvo, uzgoj svinja i voćarstvo. Najbolje razrađeni i najrealističniji projekti dobiće novčanu podršku i/ili podršku u drugim neophodnim resursima  u iznosu od 240.000,00 do 1.800.000,00 RSD.

Delta Fondacija kao korporativna fondacija Delta Holdinga, osnovana je 2007. godine sa misijom da integrisano i strateški doprinese unapređenju društva, trajnim rešavanjem problema iz oblasti socijalne zaštite, obrazovanja i kulture.

Rok za podnošenje projektnih ideja je 8. maj 2015. godine (do 17:00h). Za dodatne informacije i formulare za prijavu posetite http://www.deltafondacija.rs/code/navigate.php?Id=77.

Izvor Delta fondacija.

 

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link