UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Ostalo Vesti

Donacija Kliničko-bolničkom centru Zemun

1 min read
Podeli

Beograd, 22. jun 2016. – Deo Kliničko-bolničkog centra Zemun-Beograd biće renoviran zahvaljujući donaciji od 600.000 dinara kompanije Roma Company. Renoviranje određenih delova bolnice biće završeno do kraja 2017.godine.

Potpisivanju ugovora o donaciji prisustvovali su Dejan Matić, predsednik Opštine Zemun, prof. dr Dragoš Stojanović, direktor KBC Zemun-Beograd i Nemanja Romandić, direktor kompanije Roma Company.

„Kao ozbiljna zdravstvena ustanova, vodimo računa da svi pacijenti i zaposleni mogu da funkcionišu u adekvatnim uslovima. Svesni smo koliko je važno svako ulaganje i zato mi je drago što već od 1.jula, zahvaljujući saradnji sa kompanijom Roma Company, možemo da počnemo sa renoviranjem onih delova bolnice kojima je to najpotrebnije“, kaže prof. dr Dragoš Stojanović, direktor KBC Zemun-Beograd.

Predsednik opštine Zemun Dejan Matić izjavio je: „ Naš zadatak i prioritet je da vodimo računa o svakom građaninu opštine. Pozivam sve privrednike da se ugledaju na primer Roma Company i da zajedničkim snagama poboljšamo uslove života na opštini“.

Roma Company donirala je materijal za završne radove u građevinarstvu u okviru obeležavanja 25 godina postojanja kompanije. Saradnja sa KBC Zemun-Beograd ostvarena je kao deo projekta „Ko kreči, kuću leči“.

Izvor: BIZLife

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link