UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

FOP Vesti

Enterprise 2020 Samit

1 min read
Podeli

Beograd, 16. septembar 2015. – Forum za odgovorno poslovanje biće prisutan na Samitu Enterprise 2020 koji se održava 16. i 17. novembra  u Briselu u organizaciji CSR Europe i to kao  koorganizator sesije o preduzetništvu i socijalnom preduzetništvu i – kao izlagač na štandu European Village, gde će se predstaviti CSR inicijative i projekti iz preko 30 evropskih zemalja.

Nakon lansiranja CSR Europe Manifesta u junu 2015, samit Enterprise 2020 se organizuje kao nastavak zajedničkih napora da EU, vlade i biznis lideri evropskih zemalja nastave zajednički rad na oblikovanju budućih pravaca angažovanja biznisa u zajednicama. Samit će okupiti oko 500 učesnika, 40 nacionalnih partnera CSR Europe-a, zvaničnike EU i predstavnike vodećih svetskih kompanija.

Samit, takođe, predstavlja platformu za lansiranje Evropskog pakta za omladinu (European Pact for Youth) – nastojanja biznisa I kreatora politika da Evropu učine boljim mestom za život i rad mladih ljudi.

Potvrđeni govornici za sada su: Martin Schulz –  predsednik Evropskog parlamenta, Jacques Delors  – nekadašnji predsednik evropske komisije, evropski komesari Marianne Thyssen  i Tibor Navracisics, Klaus Dieter Rennart  – CEO Hitachi Europe i, njegovo veličanstvo kralj Belgije Filip.

Više o Samitu pročitajte na www.enterprise2020summit.org    

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link