UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

FOP Vesti

Forum za odgovorno poslovanje predstavljen princu od Velsa

1 min read
Podeli

Beograd, 21. mart 2016.Direktor Smart kolektiva i Izvršni direktor Foruma za odgovorno poslovanje, Neven Marinović, imao je čast da predstavi rad Smart kolektiva i Foruma za odgovorno poslovanje Princu od Velsa tokom posete Njegovog Veličanstva i Njenog Veličanstva, Vojvotkinje od Kornvola, dizajn inkubatoru Nova Iskra, 16. marta.

U skladu sa svojom mislijom da poveže biznis i društvo Smart kolektiv je predstavio proizvode različitih mladih i socijalnih preduzetnika iz Srbije, kao i biznis lidere koji su aktivni u angažovanju u zajednici.

Predstavnici kompanija članica Foruma za odgovorno poslovanje, Stiven Fiš (EY) i Aleksandar Milojković (GSK), imali su priliku da razmene nekoliko reči sa Njegovim Veličanstvom o srpskoj ekonomiji i praksama odgovornog poslovanje njihovih kompanija.

Princ od Velsa, pokazao je i veliko interesonje za proizvode uličnih novina  Liculice, Naše kuće, KEC MNRO, Supernatural, SOFI, Daj Daj i Youth Center Vega. Svi proizvodu spakovani su u Dobru Torbu i poklonjeni su Princu Čarlsu.

Smart kolektiv i predstavnici Foruma za odgovorno poslovanje učestvovali su na ovom događaju po pozivu Britanske ambasade u Beogradu koja je podržala program BIznis mladih Srbije u 2015. Smart kolektiv je i dugogodišnji partner Prinčeve mreže odgovornog poslovanja  Business in the Community i Youth Business International, koja je bila jedna od prinčevih humanitarnih organizacija do 2015.

Tokom ovog događaja, čiji je domaćin bio srpski ministar obrazovanja Srđan Verbić, Njegovom kraljevskom Veličanstvu predstavljen je i rad Nova Iskra i British Council Serbia.

Izvor: Smart kolektiv
Foto: Nemanja Knežević (www.nk.rs)

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link