UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

FOP Vesti

Građani doneli novogodišnje odluke za bolje društvo

1 min read
Podeli

Beograd, 28. decembar 2015. – Danas se više od 150 sugrađana javno obavezalo na poštovanje novogodišnjih odluka poput: volontiram, privređujem, štedim vodu, čitam, brinem o drugima, putujem, cenim različitost, pešačim do posla.. u okviru prve u nizu akcija Moja novogodišnja odluka za bolje društvo u organizaciji Smart kolektiva i Foruma za odgovorno poslovanje, održanoj na platou ispred opštine Zvezdara.

 Građani su se fotografisali sa tablama na kojima su ispisane njihove novogodišnje odluke koje su korisne njima lično, ali i zajednici u kojoj živimo. Naredne dve akcije biće održane u utorak, 29. decembra od 16 do 20h u tržnom centru Delta City i u sredu, 30. decembra od 16 do 20 na platou ispred opštine Zvezdara, Trg bajki. Sve fotografije sa današnje i narednih akcija biće objavljene na facebook stranici Foruma za odgovorno poslovanje i korišćene u svrhu promocije Globalnih ciljeva.

 Akcija je inpirisana Globalnim ciljevima za održivi razvoj koje su usvojile Ujedinjene nacije u septembru ove godine. Cilj akcije je podsticanje građanskog aktivizma  i podsećanje da svako od nas, u zajednicama u kojima živimo i radimo, može i mora da preuzme odgovornost kako za lični razvoj, tako i za društvo u kome živi.   

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link