UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

FOP Vesti

Moja novogodišnja odluka za bolje društvo

1 min read
Podeli

Beograd, 23. decembar 2015. – Smart kolektiv i Forum za odgovorno poslovanje pozivaju vas da se priključite akciji Moja novogodišnja odluka za bolje društvo i donesete novogodišnju odluku koja će biti korisna vama lično, ali i zajednici u kojoj živimo.

 Akcija je inpirisana Globalnim ciljevima za održivi razvoj koji su usvojile Ujedinjene nacije u septembru ove godine i podseća nas da svako od nas, u zajednicama u kojima živimo i radimo, može i mora da preuzme odgovornost kako za lični razvoj, tako i za društvo u kome živi.

 Izaberite neku od društveno korisnih novogodišnjih odluka – posvetite sledeću godinu ciljevima za opšte dobro i dođite da se fotografišete na našoj akciji. Bilo da planirate da volontirate, reciklirate, pešačite, štedite prirodne resurse ili se više smejete, podučavate, pomažete,… očekujemo vas da to podelite sa nama i javno se obavežete na poštovanje novogodišnje odluke. Sve fotografije biće objavljene na facebook stranici. Pomozite nam da sakupimo što više novogodišnjih odluka za bolje društvo.

Očekujemo vas u:
ponedeljak, 28. decembar od 11 do 15h, Plato ispred Opštine Zvezdara, Trg bajki
utorak, 29. decembar od 16 do 20h, Delta City
sreda, 30. decembar od 16 do 20h, Plato ispred Opštine Zvezdara, Trg bajki

Pridružite nam se i donesite novogodišnju odluku kojom menjamo svet na bolje!

Ukoliko želite da se priključite akciji kao volonter koji će da pomogne u realizacije akcije, pošaljite mejl na: kancelarija@odgovornoposlovanje.rs.

 

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link