UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Edukacija FOP Vesti

Najava predavanja: Osnovna računovodstvena i poreska regulativa

1 min read
Podeli

Beograd, 8. april 2016. – Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv pozivaju vas da se prijavite za učešće na predavanju Osnovna računovodstvena i poreska regulativa za neprofitna pravna lica koje će se održati u subotu, 23. aprila sa početkom u 10:00h u prostorijama Smart kolektiva.

Predavanje se održava u sklopu programa Akademija poslovnih veština za neprofitne organizacije koji realizuju Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv uz podršku USAID-a i koji je kreiran sa ciljem da omogući transfer biznis znanja i veština ka organizacijama i socijalnim preduzećima. Trening će održati Ljubica Njegovan, Senior Tax Officer, Eurobank Srbija.  

Na predavanju će biti reči o: računovodstvenim propisima i specifičnosti drugih pravnih lica, porezima po odbitku, porezu na imovinu i PDV.

 Cilj predavanja je da pruži osnovne informacije o najbitnijoj regulativi iz oblasti računovodstva i poreza, kao i o aktuelnim izmenama koje su relevantne za rad neprofitnih organizacija, ali i da pruži informacije polaznicima o relevantnim izvorima za dalje informiranje.

Broj učesnika na predavanju je ograničen na 20. Rezervišite svoje mesto!

Za učešće na predavanju ne plaća se kotizacija. Učesnici van Beograda sami snose putne troškove.

Preuzmite Poziv za predavanje i prijavni formular.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link