UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

COVID-19 Edukacija FOP FOP aktuelnosti Mala i srednja preduzeća Vesti

Održan Meet up #3 za mala i srednja preduzeća – u fokusu bezbedan i zdrav rad

1 min read
Podeli

Beograd, 21. jul 2020. godine – Prošle nedelje, u petak, 17. jula, Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv u saradnji sa advokatskom kancelarijom Gecić law organizovali su susret sa predstavnicima malih i srednjih preduzeća na temu novog pravilnika o bezbednom i zdravom radu u cilju sprečavanja zaraznih bolesti na radnom mestu koji je stupio na snagu 11. jula.

Članovi tima za korporativno pravo i korporativno upravljanje kancelarije Gecić law, Danica Misojčić, Suzana Domčić i Žarko Popović predstavili su širi pravni okvir koji reguliše proces organizacije rada u uslovima širenja zaraznih bolesti poput aktuelne pandemije virusa COVID-19, kao i obim i obuhvat novog pravilnika za sprečavanje i širenje zaraznih bolesti  na radnom mestu. Učesnici su imali priliku da prokomentarišu i razjasne nedoumice u vezi sa pojedinim pitanjima. Snimak možete pogledati ispod ili na našem You tube kanalu.

Pogledajte snimak:

U uvodnom delu obratila se članica UO Foruma za odgovorno poslovanje i rukovodilac sektora za odnose sa javnošću u medijima u kompaniji Banca Intesa, Željka Ćirić Jakovljević koja je istakla posvećenost Foruma i njegovih članica pružanju kontinuirane podrške razvoju domaće privrede, naročito u sektoru malih i srednjih preduzeća.  

Događaj je deo Projekta za unapređenje okvira za davanje koji finansira USAID, a sprovodi Koalicija za dobročinstvo koju predvodi Fondacija Ana i Vlade Divac a dodatno čine Trag Fondacija, Catalyst Balkans, Smart kolektiv, Srpski filantropski forum, Forum za odgovorno poslovanje i Privredna komora Srbije

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link