UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

COVID-19 Edukacija FOP FOP aktuelnosti Mala i srednja preduzeća Tržište

Održan meet up za mikro i mala preduzeća

1 min read
Podeli

Beograd, 16. april 2020. – Smart kolektiv i Forum za odgovorno poslovanje u saradnji sa BDO Business Advisory održali su MeetUp na kome je glavna tema bila vezana za ekonomske mere podrške za mikro i mala preduzeća.

Predstavnici mikro i malih preduzeća imali su prilike da dobiju tumačenje primene ekonomskih mera u razgovoru sa ekspertima iz konsultantske firme BDO Business Advisory Draganom Pejčićem i Urošem Preočaninom. Neven Marinović, direktor Smart kolektiva i izvršni direktor Foruma za odgovorno poslovanje predstavio je rezultate istraživanja o posledicama i potrebama mikro i malih preduzeća usled pandemije koje je realizovano krajem marta.

Forum za odgovorno poslovanje kroz svoje aktivnosti podstiče biznis sektor da bude aktivan i pouzdan partner zajednice u kojoj posluje i osnažuje mlade, preduzetnike, mala i srednja preduzeća. Smart kolektiv je tokom prethodnih 15 godina podržao preko 7.000 preduzeća i preduzetnika da posluju bolje, efikasnije i profesionalnije.

Ukoliko ste propustili, snimak možete pogledati na You tube kanalu Foruma.

Događaj je deo Projekta za unapređenje okvira za davanje koji finansira USAID, a sprovodi Koalicija za dobročinstvo koju predvodi Fondacija Ana i Vlade Divac a dodatno čine Trag Fondacija, Catalyst Balkans, Smart kolektiv, Srpski filantropski forum, Forum za odgovorno poslovanje i Privredna komora Srbije

Tagovi:

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link