UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

FOP Vesti

Održano predavanje Strategija digitalnih komunikacija i LinkedIn

1 min read
Podeli

Beograd, 25. mart 2016. – Juče je održano predavanje Strategija digitalnih komunikacija i mogućnosti društvene mreže LinkedIn za predstavljanje organizacije, u okviru programa Akademija poslovnih veština za neprofitne organizacije. Predavanje je održala Tamara Veselinović, menadžer za odnose sa javnošću, Victoria Group.

Predavanju je prisustvovalo 16 predstavnika socijalnih preduzeća i nevladinih organizacija iz Beograda i Pančeva. Na predavanju je bilo reči o: procesu strateškog planiranja komunikacije, elementima komunikacione strategije, kanalima digitalne komunikacije (sajt, blog, e-mail, društvene mreže), produkciji i distribuciji sadržaja, content marketing strategiji i predstavljanju organizacija na LinkedIn društvenoj mreži.

Cilj predavanja bio je osposobljavanje predstavnika neprofitnih organizacija i socijalnih preduzeća da kreiraju strategiju digitalne komunikacije koja će omogućiti efikasno i efektivno korišćenje raspoloživih resursa (ljudskih, finansijskih, vremenskih) za postizanje što veće vidljivosti i interakcije na digitalnim kanalima komunikacije.

Akademija poslovnih veština za neprofitne organizacije je program  koji realizuje u organizaciji Foruma za odgovorno poslovanje i Smart kolektiva uz podršku USAID-a.

 

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link