UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Ostalo Vesti

Podravka podržala “Zvezdine igre 2016”

1 min read
Podeli

Beograd, 25. mart 2016. –  Kompanija Podravka podržala je održavanje sportskog projekta „Zvezdine igre 2016“ u organizaciji atletskog kluba „Crvena zvezda“. 

Ova manifestacija ima humanitarni karakter jer će pobedničke ekipe uz pomoć sponzora donirati hranu, stvari ili igračke mališanima koji žive u svratištima za decu širom Srbije. Projekat će trajati u periodu od 20. februara do 4. juna 2016. godine.

„Zvezdine igre 2016“ čine 16 takmičarskih ekipa koji će svoje sposobnosti pokazati u 17 različitih disciplina. U igrama će učestvovati firme, sindikati, fakulteti i pojedinici, a oblasti u kojima će se takmičiti su atletika, kuglanje, streljaštvo, golf, šah, stoni fudbal, pikado, poker, gluma i kuvanje.

Veliku pažnju privuklo je prvo nadmetanje u kuvanju. Svi su se trudili su se da svoje kulinarsko umeće pokažu na što bolji način, a jedini recept kojim su se ekipe služile bila je njihova mašta i kreativnost. Sve ovo doprinelo je odličnoj atmosferi u toku celog dana, a pozitivna enegija rezultirala je ukusnim i inovativnim jelima.

Izvor: advertiser-serbia.com

 

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link