UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

FOP Održivi razvoj Vesti

Poziv kompanijama da popune upitnik za novo izdanje ESG/SDG barometra

1 min read
Podeli

Forum za odgovorno poslovanje pozvao je predstavnike poslovnog sektora da popune upitnik o ESG-u i na taj način doprinesu boljem razumevanju stavova poslovne zajednice u Srbiji o ESG kriterijumima i njihovoj implementaciji u kompanijama. 

🔗 Za popunjavanje upitnika potrebno je između 5 i 10 minuta. Upitnik je potrebno popuniti do 22. maja i možete ga pronaći OVDE.  
Ažurirano: Upitnik možete popuniti do 7. juna

Podaci dobijeni upitnikom biće korišćeni za kreiranje novog izdanja ESG/SDG Barometra, koji ima za cilj da pruži pregled trenutnog stanja i trendova u održivosti u vezi sa poslovanjem , da prikaže napredak integracije SDG-a i ESG praksi imajući u vidu nacionalni kontekst i uticaj politika EU, kao i da identifikuje aktuelni i predstojeći uticaj državnih politika i propisa koji imaju za cilj podsticanje održivog razvoja.   

Ovo je druga godina za redom da Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv pripremaju vodič, koji uvažava stavove poslovne zajednice. Prošlogodišnje izdanje ESG/SDG barometra možete preuzeti OVDE.  

ESG/SDG barometar nastaje u okviru Platforme „Održivi razvoj za sve“ koju podržavaju Vlade Švajcarske i Nemačke, a sprovodi Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH u okviru projekta Reforma javnih finansija – Agenda 2030. 

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link