UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

FOP Vesti

Poziv za kandidaturu za članove Predsedništva FOP

2 min read
Podeli

Beograd, 9. Jun 2015. – Forum za odgovorno poslovanje objavljuje  poziv za kandidaturu za članove Predsedništva – Predsednik  (1 ) i Potpredsednik (2).Poziv je otvoren za viši menadžment  kompanija članica: izvršni direktor, direktor, generalni menadžer, partner, predsedavajući upravnim/izvršnim odborom itd.

Glavne odgovornosti Predsednika i Potpredsednika su preuzimanje inicijative u promociji i predstavljanju biznis zajednice okupljene oko društveno odgovornog poslovanja u Srbiji koja čini Forum za odgovorno poslovanje.

Članovi predsedništva su odgovorni za: oblikovanje strateških pravaca razvoja mreže i osiguranje da je odgovarajuća strategija primenjena kako bi se osigurali misija i vizija mreže, kao i predstavljanje vizije mreže među biznis zajednicom i ključnim stejkholderima, zadržavajući odnose sa stejkholderima na nivou izvršnih direktora.

Od članova Predsedništva očekuje se da: predstavljaju mrežu na sastancima, događajima, konferencijama u zemlji i inostranstvu promovišući misiju i ciljeve Foruma; vode svojim primerom učestvujući u programima u skladu sa ličnim interesima i preferencijama; blisko sarađuju sa Izvršnim direktorom i  aktivno učestvuju u strateškom planiranju i aktivnostima  stejkholder menadžmenta kroz sastanke sa – donatorima kako bi osigurali i osnažili njihovu podršku programima Foruma, –  članovima kako bi osigurali njihovo aktivno učešće, – potencijalnim članovima kako bi predstavili ideju članstva u mreži, – drugim stejkholderima kako bi ostvarili zajedničke ciljeve;I da predlažu aktivnosti i iniciraju projekte u skladu sa ciljevima Foruma evaluirajući napredak razvoja programa i mreže; prisustvuju radnim sastancima Predsedništva koji se održavaju najmanje dva puta godišnje.

Izborna procedura će se izvršiti u skladu sa Statutom Foruma. Prema Statutu, članovi Predsedništva biće izabrani glasanjem na sasatanku članica Foruma.

Kandidatura i radna biografija treba da se podnesu Izvršnoj kancelariji Foruma za odgovorno poslovanje na i-mejl adresu:  kancelarija@odgovornoposlovanje.rs  do 23. juna 2015.

Za sve dodatne informacije možete  kontaktirati Kancelariju putem i-mejla: kancelarija@odgovornoposlovanje.rs ili telefona: + 381112659700.

 

 

 

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link