UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

FOP Vesti

Poziv za kandidaturu za članove Upravnog odbora FOP

1 min read
Podeli

Beograd, 9. Jun 2015. – Forum za odgovorno poslovanje objavljuje  poziv za kandidaturu za članove Upravnog odbora (1 član).Upravni odbor  je izvršni organ Foruma sastavljen od 5 članova. Članovi UO biraju se na mandat od 2 godine prostom većinom glasova kompanija članica na godišnjem sastanku ili elektronskim putem. Funkcije članova UO su dobrovoljne i neplaćene.

Sastanci članova UO održavaju se redovno, najmanje 2 puta godišnje. Pored učešća na redovnim sastancima, članovi UO imaju ključnu ulogu u planiranju i realizaciji aktivnosti Foruma, a posebno, donose odluke i preporuke iz svog delokruga, učestvuju na događajima u organizaciji Foruma i predstavljaju Forum u javnosti i na relevantnim događajima u zemlji ili inostranstvu.

Za člana UO mogu se kandidovati zaposleni u kompanijama članicama koji obavljaju funkciju koja pripada ili direktno odgovara najvišem menadžmentu kompanije, i koja uključuje odgovornosti iz domena društvene odgovornosti.

Kandidature koje sadrže radnu biografiju i motivaciono pismo kandidata podnose se elektronskim putem na i-mejl adresu: Kancelarija@odgovornoposlovanje.rs. Rok za podnošenje kandidatura je: 23. jun 2015. godine do 17h.

Izbor novih članova UO biće izvršen na sastanaku članova o čijem će vremenu i mestu Kancelarija obavestiti članove naknadno ili izuzetno, usled nedostatka kvoruma, glasanje će biti organizovano elektronskim putem nakon sastanka.

Za sve dodatne informacije možete  kontaktirati Kancelariju putem i-mejla: kancelarija@odgovornoposlovanje.rs ili telefona: + 381112659700.

 

 

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link