UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Vesti

Godišnja volonterska akcija Velike četvorke

1 min read
Podeli

Beograd, 12. jun 2015. – Velika četvorka, koju čine međunarodne revizorsko–konsultantske kompanije Deloitte, EY, KPMG i PwC, organizovala je još jednu Green 4 volontersku akciju pod nazivom „Dunav – reka ideja i povezivanja“. Više od pedeset volontera iz velike četvorke učestvovalo je u akciji unapređenja uslova u OŠ „23. oktobar” u Sremskim Karlovcima. Pomoć u organizaciji ovogodišnje Green 4 akcije pružila je Evropska poslovna škola „Milutin Milanković“. Volonterima su se priključili i predstavnici Zavoda za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja, Srpske akademije inovacionih nauka i učenici osnovnih škola iz Beograda: “France Prešern” – Rakovica, “Sveti Sava” – Vračar, “Veselin Masleša” – Voždovac i “Mihailo Petrović Alas” – Stari grad, kao i OŠ “23.oktobar” iz Sremskih Karlovaca.

Jednodnevna volonterska akcija u Sremskim Karlovcima uključivala je krečenje prostorija osnovne škole, a domaćini su za najmlađe volontere, učenike OŠ „23. oktobar“, organizovali i bogat kulturno-umetnički program. U sklopu akcije održane su i radionice „Zdrav način života“, „Nasilje i zlostavljanje“, „Bezbednost korišćenja interneta“, „Dunav – reka ideja i povezivanja“ i „Osnivanje preduzeća”.

Predstavnici Velike četvorke istakli su da im je veoma drago što su pomogli stvaranju boljih uslova u kojima će deca učiti i što su, kroz tematske radionice, učenicima pružena znanja koja će im biti potrebna kako u svakodnevnom životu, tako i u njihovim budućim profesijama. Prema njihovim rečima, je ovo još jedan uspešan primer u kojem se pokazuje da je odnos biznisa i lokalne zajednice dvosmeran i međuzavisan.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link