UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Vesti

Vojvođanska banka dobila priznanje Crvenog krsta

1 min read
Podeli

Novi Sad, 12. jun 2015. – Crveni krst Srbije dodelio je i ove godine Vojvođanskoj banci priznanje iz oblasti dobrovoljnog davanja krvi „Najhumanija sredina”. Akcije dobrovoljnog davanja krvi u Vojvođanskoj banci organizuju se dugi niz godina sa velikim uspehom, sa stalnim povećanjem broja davalaca, sve boljom organizacijom kao i odličnim uslovima rada koje naša Banka pruža ekipi Zavoda za transfuziju. Ovo je rezultat saradnje reprezentativnog Sindikata i Banke, koja je dobrovoljno davanje krvi prepoznala kao svoju značajnu aktivnost u domenu društveno odgovornog ponašanja.

Gostoprimstvo i srdačnost, uz najvažniji činilac, požrtvovanje i humanost davalaca, podstaklo je nadležne iz Crvenog krsta da Vojvođansku Banku nagrade ovim Priznanjem.

Uručenje nagrada je upriličeno na svečanosti povodom Svetskog dana dobrovoljnih davalaca krvi, u petak, 12. juna 2015. u 12 časova u Svečanoj sali Gradske kuće na Trgu slobode u Novom Sadu. Nagradu su u ime Banke primile gospođa Natalija Marko, direktor funkcije Ljudski resursi i gospođa Zorica Džida, menadžer za društveno odgovorno poslovanje.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link