UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Ostalo Vesti

Hemofarm Fondacija ima novih 10 stipendista

1 min read
Podeli

Beograd, 21. decembar 2016. – Desetoro  studentkinja i studenata medicine i farmacije iz cele Srbije, postali su stipendisti Hemofarm Fondacije. U okviru nacionalne kampanje „Svim srcem za mlade“, Hemofarm Fondacija je 23. godinu za redom dodelila stipendije najboljim akademcima.

“Dodela stipendija jedan je od mojih omiljenih zaduženja kao generalnog direktora Hemofarma.  Ne samo zato što je u pitanju lepa i pozitivna prilika, već i zato što, kao bivši docent na univerzitetu, smatram da je fakultet jedan od najvažnijih poslova u životu. Ono što naučite na njemu je samo vaše i to vam niko ne može oduzeti. Obrazovanje je u XXI veku dugoročan proces, to su imperativi vremena u kom živimo i zato smatramo da je novac koji izdvajamo za vaše školovanje jedna od najboljih investicija, “, istakao je Ronald Seeliger, generalni direktor Hemofarma i potpredsednik STADA Grupe za Jugoistočnu Evropu.

Filantropska misija Hemofarm Fondacije traje više od 20 godina. Za to vreme podržali smo i stipendirali 3 240 najboljih studenata.

“Završili smo još jedan ciklus podrške najboljim akademcima. Fondacija radi mnoge projekte ali studentske stipendije su nam posebno drage jer investiranjem u mlade investira se u budućnost. Hemofarm Fondacija je vodeća fondacija koja je posvećena zdravlju, a vi kao studenti medicine i farmacije budući ste lideri zdravstvenog sistema u celini, kao i promena u društvu“, rekla je Suzana Đorđević, direktorka Hemofarm Fondacije.

Izvor: BIZlife.rs

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link