UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Ostalo Vesti

Humanitarna izložba za OŠ “Radivoj Popović” u Zemunu

1 min read
Podeli

Beograd, 4. avgust 2016.U nedelju, 7. avgusta od 11 do 20h održaće se humanitarna izložba 128 fotografija za pomoć OŠ “Radivoj Popović”. Na svakom od 128 prepoznatljivih stepenika koji vode do Kalvarije u Zemunu u nedelju će biti izložena po jedna fotografija. Njihovom kupovinom svi posetioci pomoćiće školi za decu sa oštećenim sluhom, razvojnom disfazijom, autizmom, disharmoničnim razvojem i govorno-jezičkim problemima.

Osnovna škola “Radivoj Popović” nalazi se u Zemunu i predstavlja jednu od najvećih i najstarijih škola za decu sa smetnjama u razvoju. Sva sredstva koja se prikupe biće usmerena na unapređenje njenog rada,”  istakao je Nenad Hegediš koji je pokrenuo ovu akciju.

Izložene fotografije sa temom Zemuna, dela su Ane Kondić, Saše Montilja, Borisa Mirkova, Marka Obradovića, Milice Ristić i Milice Nikolić.

“128 fotografija” je prva zvanična akcija na plavo-zelenim stepenicama koje su od ovog proleća ispisane imenima uglednih Zemunaca. Projekat “Zemunci za stepenice”, čiji je cilj bio da se napravi turistička atrakcija sa istorijskim značajem, ideja je Hegediša koja ga je i inspirisala da organizuje izložbu i nove projekte.

Izvor: blic.rs

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link