UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Ostalo Vesti

JEDANAESTA VIRTUS NAGRADA ZA FILANTROPIJU

2 min read
Podeli

Beograd, 17. januar 2018. –  Trag fondacija objavljuje početak konkursa za VIRTUS nagradu koja se ove godine dodeljuje u saradnji sa Evropskom unijom, Fondacijom Č.S. Mot i Fondacijom braće Rokfeler (RBF).

VIRTUS nagrada je ustanovljena 2007. godine kao prva i najznačajnija nagrada za filantropiju u Srbiji. Nagrada ima za cilj da prepozna i javno istakne kompanije, preduzeća i pojedinačne darodavce koji na strateški način, dugoročno podržavaju razvoj zajednica i tako daju najbolji primer drugima.

Kroz VIRTUS nagradu, Trag fondacija već 11 godina promoviše i stimuliše filantropiju u našoj zemlji i podstiče brojne kompanije i pojedine da se uključe u programe ili inicijative za opšte dobro.

VIRTUS nagrada za 2017. godinu biće dodeljena u pet glavnih kategorija:

– Glavna nagrada za doprinos kompanije na nacionalnom nivou

– Nagrada za doprinos lokalnoj zajednici u kojoj kompanija posluje

– Nagrada za malo i srednje preduzeće

– Nagrada za dugoročno partnerstvo između poslovnog i neprofitnog sektora

– Nagrada za individualni doprinos filantropiji

U oblasti individualne filantropije, ove godine posebno ohrabrujemo prijave za filantrope do 30 godina starosti koje bi nagradili specijalnom nagradom za 2017. godinu.

Kandidate za nagrade u svim kategorijama mogu da nominuju svi zainteresovani građani, neprofitne organizacije, mediji, PR i marketinške agencije i same kompanije i preduzeća koji realizuju programe iz oblasti korporativne filantropije.

Prijava za konkurs počinje 16. januara i trajaće sve do 14. februara 2018. godine.

Ceremonija proglašenja dobitnika biće održana u Beogradu, u drugoj polovini marta 2018. godine.

O dobitnicima nagrada odlučivaće nezavisni žiri koji čine ugledni pojedinci i stručnjaci iz sveta privrede, civilnog sektora, medija i marketinga.

Dodatne informacije i detaljni uslovi konkursa dostupni su na zvaničnom vebsajtu VIRTUS nagrade dok su prijavni formulari dostupni na www.tragfondacija.org/virtus17

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link