UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Ostalo Vesti

MK Group nabavila vredan softver za Dečiju bolnicu u Novom Sadu

1 min read
Podeli

Beograd, 24. decembar 2018. – Kompanija MK Group je izdvojila novčana sredstva u iznosu od 2.352.000 dinara za nabavku softvera FREEZEit, neophodnog za Dečiju bolnicu u Novom Sadu. Ovom donacijom je zatvorena humanitarna akcija Magnet za ljubav i obezbeđena kompletna neophodna oprema za posebno odeljenje sa magnetnom rezonancom i pratećom opremom pri Dečijoj bolnici .

Podsećamo da je komapnije MK Group bila osnivač fondacije Magnet za ljubav i da je u protekle tri godine, uz podršku brojnih partnera, prikupila 400.000 evra za kupovinu prateće opreme za Dečiju bolnicu u Novom Sadu. Za tu svrhu je i Pokrajinska vlada je obezbedila milion evra koji su usmereni za kupovinu magnetne rezonance za Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine.

Miodrag Kostić, predsednik kompanije MK Group naveo je da je kompanija MK Group, već 35 godina pouzdan partner lokalnoj zajednici u rešavanju aktuelnih problema za dobrobit građana.

“Deca i mladi su u fokusu društveno odgovornih aktivnosti kompanije MK Group i zato smo ponosni na dugogodišnju saradnju koju imamo sa Institutom za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine.”, rekao je Kostić.

Podsećanja radi, 2013. godine, Miodrag Kostić, predsednik MK Group, svoju porodičnu kuću vrednu 1,5 milion evra, kao zadužbinu porodice Kostić u Novom Sadu, ustupio je na korišćenje Institutu za zdravstvenu zaštitu, dece i omladine Vojvodine u Novom Sadu, u saradnji sa NURDOR-om (Nacionalnim udruženjem roditelja dece obolele od raka)

Izvor: BIZLife

Foto: MK grupa

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link