UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

COVID-19 Filantropija Vesti

Mona donira zaštitne maske

1 min read
Podeli

Beograd, 17. mart 2020. – Modna kuća Mona započela je sa proizvodnjom zaštitnih maski koje neće biti namenjene prodaji. Tomislav Momirović, jedan od članova porodice Momirović koja uspešno vodi ovaj porodični biznis više od 30 godina, postavio je obaveštenje na svojim profilima na društvenim mrežama.

 “Prilagođavamo našu proizvodnju i očekujem da ćemo sutra stabilizovati proizvodnju na oko 2000 zastitnih maski dnevno. One neće ići u prodaju, neće biti deljene (nemojte da me zovete) i sve će biti donirane medicinskim ustanovama. Budimo disciplinovani i slušajmo nadležne, preživeli smo i teže, preživećemo i ovo.” – saopštio je Momirović.

Prilagodjavamo nasu proizvodnju i ocekujem da cemo sutra stabilizovati proizvodnju na oko 2000 zastitnih maski dnevno.One nece ici u prodaju, nece biti deljene (nemojte da me zovete) i sve ce biti donirane medicinskim ustanovama.Budimo disciplinovani i slusajmo nadlezne, preziveli smo i teze i ovo cemo.Moram da napomenem mi nemamo medicinski sertifikat i radimo na tome ovo je vanredna pomoc i podrska za medicinsko osoblje.

Geplaatst door Momirovic Tomislav op Dinsdag 17 maart 2020

Vesti o merama koje biznis preduzima u cilju suzbijanja epidemije virusa, možete pratiti na našoj stranici: COVID-19.

Sledi

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link