UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice COVID-19 Radno okruženje

#DirectFromHome

1 min read
Podeli

Beograd, 17. mart 2020. – Kao odgovorna kompanija i poslodavac, a u cilju prevencije širenja virusa Covid-19, Direct media je saopštila odluku da zaposleni posao obavljaju od kuće.

“Vrlo ekspilicitno smo na prvo mesto stavili zdravlje i sigurnost nasih zaposlenih i njihovih porodica, što nam je oduvek i bio apsolutni prioritet. Kao veliki sistem, koji je ujedno deo još većeg sistema, United Grupe, u prethodnim danima smo obavili sve neophodne pripreme kako bi se rad na daljinu u narednom periodu obavljao nesmetano. Samim tim, nemamo ni najmanju dilemu da ćemo, kao i uvek do sada, i u ovoj situaciji biti na visini zadatka i ostati pouzdan partner svim našim partnerima. U nadi da ćemo se što pre vratiti starom režimu rada, pozivamo vas da i vi čuvate svoje porodice, saradnike, partnere i sebe.” – saopštila je Direct media.

Na našoj stranici COVID-19 možete naći vesti o akcijama koje biznis preduzima kako bi podržao borbu protiv pandemije.
Forum za odgovorno poslovanje podržava napore svih članica, i kompanija van naše mreže da podrže sve koji su pogođeni krizom. Ukoliko želite da doprinesete sadržaju stranice, saopštenja možete slati na adresu: kancelarija@odgovornoposlovanje.rs

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link